Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du informasjon om våre forestående arrangementer og annen nyttig informasjon, og du vil bl.a. få tilgang til billettsalget før alle andre.
 
Grunnet nye regler om behandling av personopplysninger, GDPR, ber vi om at du samtykker til å motta nyhetsbrev fra Stageway. Dette innebærer at vi vil ha lagret din e-postadresse, og at du jevnlig mottar nyhetsbrev fra oss. Hvor ofte du mottar nyhetsbrev avgjøres av hvor mye som skjer i det geografiske området du har krysset av for. Du kan krysse av for mer enn ett område, dersom flere av disse er aktuelle for deg.
 
Dine personopplysninger brukes kun til å sende ut vårt nyhetsbrev, som vi sender ut via MailChimp-utgivelsesplattformen. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å trykke på avmeldingslinken som ligger nederst i alle nyhetsbrevene vi sender ut, eller ved å kontakte oss på marked@stageway.no. Dersom du ønsker at vi sletter deg fra våre systemer er det bare å ta kontakt. Vi lagrer dine data i henhold til GDPR, General Data Protection Regulation. Du kan lese mer om vår våre personvernprinsipper og -vilkår ved å trykke HER. Ved å trykke på knappen nedenfor, godkjenner du at vi kan behandle dine personopplysninger i henhold til våre vilkår.
* påkrevd felt

Stageway Talent AS vil bruke din e-postadresse til å sende deg nyhetsbrev og markedsføre våre produkter og tjenester. Vær vennlig å krysse av nedenfor hvordan du ønsker at vi skal nå deg: